Produse utilizate:
– crema pentru slabire cu alge si camfor natural, crema anticelulitica si antivergeturi cu iedera, crema extraforte pentru slabit cu hamei, castan de india, namol natural pentru slabire cu camfor natural, castan de india, sararuri organice ale iodului, namol special pentru impachetare la termocuverta, ser pentru slabire cu stejar marin, tratamente cu alge pentru tonifiere, uleiuri cu citrice, migdale dulci, verbina, morcovi, germeni de grau pentru relaxare, revitalizare, tonifiere etc

Masajul asiatic ( numit si holistic )

Masajul este o atingere reciproca, în acelasi timp însa masajul nu actioneaza doar la nivelul pielii, trece chiar si de muschi sau oase, deoarece un masaj atent, temeinic, patrunde în întreaga fiinta. Masajul holistic trateaza individul ca pe un întreg, nu îsi îndreapta atentia doar asupra starii fizice, iar miscarile sunt în general mai lente, meditative.

Shiatzu

Shiatsu este o tehnica de tratament manual efectuat prin masajul japonez inspirat de tehnica chineza. Printr-o serie de presiuni, de oscilatii si de mobilizari, practicantul reechilibreaza circulatia energetica a corpului prin intermediul sistemului nervos autonom. Tehnica se bazeaza pe presiuni incete si perseverente, realizate cu ajutorul greutatii corpului si contacte mai usoare pentru a testa fluxul de energie, circulatia singelui, flexibilitatea articulatiilor si atitudinile inconstiente. Presiunile si contactele sint facute cu ajutorul miinilor, degetelor, antebratelor, genunchilor si picioarelor, pacientul fiind asezat in diferite pozitii. Tratamentul se concentreaza adesea asupra traiectoriilor meridianelor care traverseaza corpul uman, aceleasi ca si la acupunctura, dar si asupra anumitor puncte din aceste traiectorii, adica punctele de acupunctura.

Tzubo

Tehnica de masaj pentru deblocarea punctelor TSUBO se realizeaza prin miscari neinvazive, usoare, ce activeaza abilitatea corpului de a se autovindeca, de a stimula un proces imediat de vindecare.
Acest proces nu este limitat la simptomele fizice evidente, ci se extinde si la aspectele emotionale, cognitive si spirituale ale persoanei tratate. Punctele denumite tsubo se afla insirate de-a lungul celor patrusprezece sisteme de meridiane – douasprezece sisteme de baza si doua sisteme de control, care se intind pe suprafata intregului corp, de unde pornesc spre organele interne. Desi invizibile, aceste puncte, denumite tsubo, reprezinta locurile in care fluxul energetic din meridiane se poate cu usurinta diminua si apoi bloca. Cand fluxul energetic este incetinit in sistemele asociate organelor, apar disfunctiile organelor respective. Cand exista o perturbare a functionalitatii in organe, aceasta se manifesta la nivelul punctelor tsubo in mai multe modalitati: durere, amorteala, senzatie de presiune, rigiditate, racire, inrosirea locului, pete, mici zone decolorate, depozite pigmentare (pistrui sau alte aspecte), ca si prin aparitia unor fenomene deosebite in cadrul caracteristicilor de sarcina electrica ale pielii.

Click aici pentru preturi